Beste vrienden en vriendinnen van de Waanzinnige Waldeck Tuin!

Middels deze weg willen wij graag onze waardering uitspreken voor het artikel dat Rob Schouten van het Wijkberaad Nieuw Waldeck heeft geschreven in Muzik(r)antje nummer 35 van September 2018. 

Artikel van Rob Schouten in Muzik(r)antje nr 35 uitgegeven in September 2018. Klik hier om het Muzik(r)antje online te lezen. 

De titel van het artikel: “De Waanzin van de Waldecktuin” liegt er in elk geval niet om.
De gang van zaken tot nu toe is namelijk ook waanzin geweest! 

Zoal Rob Schouten het al omschrijft: “Onkruid groeit er, klaproos bloeit er, en honden poepen er”, en wij hadden dit zelf niet beter kunnen formuleren. 

Het is dan ook een trieste werkelijkheid dat dit momenteel nog steeds de staat is van onze locatie.
Het bureaucratische moeras dat is ontstaan rond de “bodem vervuiling” en het gebrek aan daadkracht van diverse partijen die hier wat mee moeten doen, zorgen dat wij nu al bijna een jaar achterstand hebben en ook het momentum van het project naar een behoorlijk dieptepunt is gezakt. 

Het resultaat van deze verlammende stilstand is dan ook dat op dit moment de indruk bij veel buurtbewoners is dat er nooit meer wat gaat komen op deze locatie.

We moeten echter wel vooruit blijven kijken, en inmiddels lijkt er ook weer echt schot in de zaak te komen. 
Volgens alle officiële wegen is naar ons gecommuniceerd dat de werkzaamheden rond de Waanzinnige Waldeck Tuin in week 38 van 2018 verdere doorgang gaan vinden. Beter laat dan nooit!