Beste vrienden en vriendinnen van de Waanzinnige Waldeck Tuin,

Nu de bodemsanering van de Waanzinnige Waldeck Tuin in volle gang is, en het gebied afgesloten is voor algemeen publiek betekend het natuurlijk niet dat er de komende periode geen andere activiteiten plaats vinden in onze mooie wijk!  

Aankomende 22 September zal voor Nieuw Waldeck in het teken staan van twee activiteiten. 
Allereerst wordt vanuit Stichting Wijkberaad Nieuw Waldeck de zogenaamde “Snoei- en Bloei dag” georganiseerd. 

Waanzinnige Waldeck Tuin op 18-09-2018 zoals te zien vanuit het Loosduinse Hof. Door bodemsanering is het gebied tijdelijk niet toegankelijk. Foto: Wouter van Elst

Tijdens de snoei- en bloei dag kunnen bewoners vanuit de buurt gezamenlijk op diverse locaties de groenvoorzieningen verfraaien en onderhouden. Tevens is er voor deelnemers na afloop een overheerlijke barbecue georganiseerd. 

De werkzaamheden zullen aanvangen op 09:30 uur en duren tot 16:00 uur.  Meer informatie kunt u hier vinden. 

Tevens zal op 22 September “De parels van Loosduinen” wandel/fietsroute worden georganiseerd. De Parels van Loosduinen zijn net als wij een werkgroep die valt onder het wijkberaad van Nieuw Waldeck.

Het betreft hier een groep van mensen die zeer uiteenlopende hobbies, passies en talenten hebben.
Middels optredens, rondleidingen en tentoonstellingen kan de participant tijdens deze tour een zeer uiteenlopend scala aan activiteiten gaan zien en beleven. Diverse “parels” zijn tevens actief in onze werkgroep, dus dat geeft meteen een leuke overlap.
Meer informatie over de “Parels van Loosduinen” kunt u vinden op de website: www.parelsvanloosduinen.nl